måndag 8 december 2008

asg..skrattar åt dej!

Du e juh inte frisk....
Märks du tillhör den yngre generationen i tankebanornas väg.
Finns andra som ställer upp, du e inte den enda.
Fredde gör de för att vara snäll o för att du vill träffa gizmo.
Sen att han hör av sig, e för att ni fortfarande har saker som är ouppklarade.
Men snart e de osså över!
Så när du snackar behöver du juh inte ta i från tårna så du spricker.

6 kommentarer:

Anonym sa...

erm, och du är så mogen som gnäller i bloggen? snälla. sluta upp att vara så svartsjuk och inse att de kanske faktiskt kommer prata med varandra även senare. Gizmo må vara Fredriks hund, men han är mer Jessicas än vad han är din.

Anonym sa...

Fy fan va ni e löjliga. Låt Fredde å Zezze vara ifred. Ingen e gladare än jag att min bror äntligen träffat en tjej som inte parasitar på honom. Skulle Zezze vara svartsjuk ? ASG !!! ni kan inte ha mer fel, undrar just vem som är svartsjuk ?
Gizmo är en HUND och inget barn, inse fakta.....

Anonym sa...

. lämnar det här.

Anonym sa...

Oj då, här var det ord o inga visor! Zezze, bry dig inte om henne! Med det egoistiska beteendet så är man inte värd någon uppmärksamhet.

Anonym sa...

Zezze: Hihi, vad bra skrivet :-D. Och *malin*, inte tänkt på att man skriver just för att man vet att ni läser? :P. Och en sak till citat: "ehm, och du är så mogen som gnäller i bloggen?" Hehe, kan ju säga att jag har nog inte sett någon som gnällt och snackat skit så mycket i sin blogg som Jessica!
Och svartsjukheten kan du säkerligen bara glömma, det är önsketänkande från er sida ;-)
---------------------------------------------

Vill också säga att det var jättetrevligt att träffas i helgen Zezze, ska bli roligt att träffas igen och hoppas att vi får lite mer tid att prata :-)

Anonym sa...

Hej gumman. Jag hejar på dig och Fredde! :-) Är så glad att du hittat en trevlig kille som verkar behandla dig och Jaz underbart!

Sedan en fråga, vill fixa en räknare till min blogg?