onsdag 4 juni 2008

*Dagarna som gått!!*


Ja då får man uppdatera sig lite!
Drog te Stockholm i söndags morse. Kunde inte sova som vanligt när ja ska iväg nånstans. Så blev ingen sömn den natten. Trött som man va gick man ändå upp 04.30 för att hinna med bussen 05.30. Väl nere på knutpunkten skulle vi dra o käka på pressbyrån, men där va juh inte öppet nånstans så de va bara att sätta sig på tåget. Väl framme i hässleholm där vi skulle byta tåg hade vi lite tid över, så leta efter nånstans som hade öppet då, men såklart va allt stängt där osså.
Så hoppa på vårt tåg te sthlm o där fanns frukost! Tack o lov...så tog en räkbaguette o en kopp kaffe te de så man vakna till.
Snabbt som de gick va man framme i sthlm 11.40. Gick några rundor o ladda våra mobiler, sen va de bara att hitta rätt tunnelbana ut till Råsunda.
Väl ute på råsunda blev de att byta om till fotbollshuliganer. *haha*
Satte oss utanför råsunda o där blev binis tagen av snuten för hon drack cider i parken, mindre kul. Fick även böter så de va otur, men jag som satt o måla flaggor istället för att dricka hade bättre lycka.
Vid 16 börja matchen o de va fullt ös på råsunda. Men snacka om att de va fett varmt, höll fasiken på att dö av värmeslag.
för de va bara vi på vår sida som hade solen i huvudet.
Varfall, efter machen som vi tyvärr förlora med 1-0 te ukraina begav vi oss mot tunnelbanan.
Hade tur så att vagnarna kom precis när vi kom, så de va bara att hoppa å o bege sig in mot city igen! Eftersom vi va framme i god tid o de va lång tid kvar te vår buss skulle gå så valde vi att gå en runda. Hamna på plattan o där va de juh en hel del som skulle fråga vilka de va som spelat, hur de gick om de kunde köpa våra mössor m.m. men men...vi begav oss te mcdonals o käka o byta om, sen gick vi te world trade center o lämna våra väskor, sen begav vi oss ut på stan igen.
Ritigt nice va de! Men kan juh osså lova att de vi gick där, de va lika mycke gångväg som man brukar promenera på en vecka. Öm som vi var i våra fötter, o blåsor som vi hade fått på vägen, begav vi oss te stationen där vi var i god tid.
Satt där o vila tills de va dax att åka.
Men jisses sicken buss...höll fan på dö av värmeslag! Svetten rann av alla o binis hon lyckades somna ändå o innan vi va ute ut sthlm ens.
Så snacka om att hon måste varit trött.
Men jag som inte kan sova när de e så varmt blev de en lång natt för. Va ute o rasta benen nånstans utanför linköping o de kan ja lova var välbehövligt. Sen va de bara att hopp in igen o bege sig te hbg.
Slumra faktiskt till en timme men de va fasiken ett under.
Väl hemma i hbg tog ja syrrans väska meadans hon sprang till tåget..för hon skulle raka vägen te jobbet! *palla*
Astrött som ja va så var de att ta bussen hem. Väl hemma va de bara att slänga av sig alla sakerna o lägga sig. Tack o lov hade jag min räddande ängel Emelie här som ställde upp o tog Jaz.
Hon gick o lämna henne osså så jag fick vila, vilket va välbehövligt.
Sen nån timme senare var de dax att hämta jaz på dagis. Men då va ja riktigt trött...sen va jag övertrött så ja inte kunde sova när vi kom tebax, så blev att jag satt upp o pilla här.
Men men..
Senare på kvällen kom emelie fast hon skulle åkt hem.
Sen igår Tisdag var man osså seg, men de tar juh nån dag att återhämta sig.
Efter jag lämnat jaz på dagis var det hem o tvätta o fixa. Sen efter jag hämtat jaz vid 12 så var camilla o ellen på väg. Skojj att få träffa de! De var juh ett tag sen, o jisses som lilla Ellen hade växt.
Sen efter de hade åkt drog jag o jaz te maxi där vi mötte upp nettan.
Blev att vi handla hem lite mat o sen begav vi oss hem.
Nettan följde med hem o här blev de lite snacks framför tv´n.
Kollade vårt program Desperate houswifes medans vi snacka med Thomas...för han va juh lite sällskapssjuk :P , hihi!
Sen drog nettan hem o här satt ja o kolla tv.
Sen kl 04.50 vakna jag av att ja hörde röster,så gick o kolla va de va. Då visade sig att jaz hade vaknat o hade gått o startat sin bamsefilm. *asg*
Knasfia...stängde av filmen o sa att hon skulle sova för det va mitt i natten, men inte lätt att få henne att fatta de när de redan e ljust ute då! Men men...eftersom hon höll på att väcka hela huset fick hon sin vilja igenom som vanligt så startade bamse o gick o la mig igen.
Vid 7 kom hon med snutten o bappisen o sa hon skulle nanna hos mamma, så de va bara att lägga upp henne på kudden bredvid.
Tog bara nån minut sen somna hon.
Sen i morse när vi skulle gå upp så ville hon fortsätta sova, men icke sa nicke.
Sa till henne att så går de när man ska kolla på bamse mitt i natten o när man inte lyssnar på mamma.
Men efter många om o men så va hon upp.
Gick o lämna henne på dagis sen va de bara hem o byta om o ta med mig nettizen te kondiset. Där avnjöt vi varsin god tonfiskciabatta med en kopp kaffe sen va de hem te nettan. Där satt vi snacka av oss o samtidigt kom lillsnuttan elin hem från sin pappa. Var ett tag man såg henne :) Sen lite innan 12 va de hemom o hämta soporna som skulle slängas, o sen efter de hämta jaz.
På vägen hem från dagis skulle jaz som vanligt gunga så va inom gungorna o de på vägen hem.
Men jaz hitta även en ny kompis...en söt liten tjej.
Sen efter hon lekt av sig ett tag var det bara att bege sig hem.
Här hemma var de att plocka av sig kläderna så varmt som de e...sen somna hon in till sin bamsefilm. Sen efter 1 kom emelie o lämna sina saker, för hon hade avslutning i skolan idag o ska ut o partajja, så hon kommer o sover här i natt.
Annars har de väl inte hänt mycke mer.
Ska vila en snabbis nu om ja hinner, sen e de tvättning o diskning som gäller o ut o leka med jaz. Så bloggar vidare sen.
Take care!

*Tusen tack binis för fotbollssöndagen i sthlm*
* O tack Emelie för all hjälp*
* O tack Nettan för dina sällskapsstunder, du e en klippa ;) altid lika skojj*

Mamma älskar dej Jazmine <3

1 kommentarer:

Nenniz sa...

Kul med Sthlm!! *vill osså* O du, du är en klippa du med. Like you a lot! Har alltid så kul med dig, soulmate ;) *kramas*